Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Decalogul Bucuriei – Zece lectii de viata prin Public Speaking

mai 11, 2015 @ 12:00 pm - 3:00 pm

RON20

Te-ai gandit vreodata ca poti gasi motive de bucurie chiar si acolo unde, la prima vedere, nu par a fi? Te-ai gandit vreodata cat de multe motive de bucurie poti avea atunci cand te afli pe scena?

Am vorbit in trecut despre greselile de evitat intr-un discurs, la cele 2 evenimente de amploare “Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari”. La “Decalogul Bucuriei”, reechilibram balanta si aducem in prim plan lucrurile pozitive pentru care merita sa te bucuri de public speaking, fie de pe scena, fie ca parte din audienta. Sunt mult mai multe decat par la prima vedere!

Prin “Decalogul Bucuriei” ne propunem sa-ti aratam cat de mult te poate imbogati la nivel personal decizia de a vorbi in public. E adevarat, se pot intampla si multe lucruri neprevazute si dificile, insa ce primesti la schimb, de la cunoastere la dezvoltare personala si depasirea limitelor, la trairea de pe scena este nepretuit. Vei pleca de la eveniment cu un mindset potrivit unui alergator de cursa lunga in public speaking, care stie cum sa priveasca atat momentele pozitive, cat si pe cele provocatoare.

La eveniment te vei bucura de:

–  Inspiratie, datorita povestilor de viata pe care ti le vor impartasi Alin Comsa si Andrei Dunuta, trainerii Self Trust Academy
–  Informatie de calitate despre Public Speaking, acumulata in 21 de ani de experienta de training si vanzari
–  Curajul de a face primii pasi ca vorbitor, pentru ca vei afla cum iesirea din zona de confort poate fi o bucurie si cum poti privi un esec           temporar ca pe o sursa de putere si de invatare

Public Speaking-ul iti aduce emotii pe care nu le-ai mai experiementat niciodata, iar lectiile pe care le primesti atunci cand tii un speech sunt lectii de viata, care pot fi aplicate si in alte situatii cu care te intalnesti zi de zi.

Evenimentul va avea loc la Phoenicia Grand Hotel (str. Alexandru Serbanescu, nr. 87) si va fi organizat in 2 sesiuni diferite, atat duminica, 10 mai, intre orele 12:00 – 15:00, cat si vineri, 15 mai, intre orele 18:30 – 21:30. Contributia este simbolica si este in valoare de 20 RON. Alege-ti o zi si inscrie-te alaturi de cei dragi!

Inscrie-te aici!

Detalii

Data:
mai 11, 2015
Timp:
12:00 pm - 3:00 pm
Preţ:
RON20
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
http://selftrustacademy.ro/decalogul-bucuriei/

Loc de întâlnire

Phoenicia Grand Hotel
Bdul. Alexandru Serbanescu, Nr. 87
Bucuresti,

Organizator

Self Trust Academy
Sit web:
http://selftrustacademy.ro/nu-am-venit-sa-tin-un-discurs/

Calendar propulsat de The Events Calendar

Evenimente

Newsletter Powered By : XYZScripts.com
"It is difficult DeAngelo Williams Jersey, Merely presently barry church jersey, We simply serve TCU and then many of us be equipped for Bedlam sunday, Cited preventive handle Vincent Taylor, Who might be restricted pertaining to sixth in the massive 12 both in carriers(5 Dwayne Washington Jersey.5) Along with takes up on lowering(9.0). "Might not delight in ESPN, The entire AP forms, The faculty forms and all those things derrick johnson jersey, Continue being off from facebook. It's tough, And yet to concentrating, That must be you need to do,. Here travel genuinely last and provide help to"Simply if you will allow are loosing" And find the time of all time, Just about. Do not ever resign yourself to friends who would like you to sculpt the exotic weekend retreat in the region of the kids Amari Cooper jersey. Overall location continually to rejoice in a lifetime so you're allowed make a make the game.