Cine sunt?

Andrei Dunuta,

Sales & Leadership Trainer

Cine sunt?

Daca ar fi sa ma intrebi ce iubesc cel mai mult, iti raspund fara sa stau pe ganduri: sa lucrez cu oamenii, sa ii ajut sa se dezvolte si sa le insuflu incredere in ei insisi. De multe ori, am crezut in anumiti oameni mai mult decat au crezut ei si, in final, am avut dreptate. De fiecare data cand am de condus o echipa, e ca si cum as pleca intr-o noua calatorie: provocator si captivant. 

Am inceput sa lucrez in vanzari pe cand aveam 19 de ani si cred in continuare ca este domeniul care mi se potriveste cel mai bine. Timp de 6 ani, am reusit sa construiesc cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe ale Citibank si Raiffeisen Bank. 

In prezent sunt fondator al Self Trust Academy, companie care-si propune sa dezvolte oameni de vanzari iesiti din tipare. Gandul cu care am pus bazele Self Trust Academy este ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si multe, multe altele. Asa ca le-am transformat pe fiecare dintre ele intr-un training separat.

 

Impreuna, training-urile Self Trust Academy ofera toate ingredientele pentru a deveni un om de vanzari extraordinar.

Citesc des si divers si investesc constant in dezvoltarea mea. De multe ori, noaptea ma gaseste exersand pentru a 10-a oara o prezentare sau luandu-mi notite din carti care m-au ajutat sa fac noi conexiuni. Daca e ceva din care n-o sa ma opresc niciodata, atunci cu siguranta invatarea este raspunsul.

Colaborez ca trainer motivational cu organizatia Salvati Copiii si sunt lector la Fundatia Calea Victoriei.

Imi ofer cu placere timpul si energia pentru a participa la evenimente dedicate studentilor, carora vreau sa le ofer motive relevante pentru a ramane in Romania, dar si o imagine reala despre ce inseamna sa lucrezi in vanzari.

Cum te pot ajuta:

Training (Public Speaking / Vanzari / Leadership / Motivare / Charisma)

Discursuri motivationale personalizate pentru compania ta

Speaker evenimente

Coaching

Hai sa ne cunoastem!

 

Evenimente

Toate Evenimentele

Newsletter Powered By : XYZScripts.com
"It is difficult DeAngelo Williams Jersey, Merely presently barry church jersey, We simply serve TCU and then many of us be equipped for Bedlam sunday, Cited preventive handle Vincent Taylor, Who might be restricted pertaining to sixth in the massive 12 both in carriers(5 Dwayne Washington Jersey.5) Along with takes up on lowering(9.0). "Might not delight in ESPN, The entire AP forms, The faculty forms and all those things derrick johnson jersey, Continue being off from facebook. It's tough, And yet to concentrating, That must be you need to do,. Here travel genuinely last and provide help to"Simply if you will allow are loosing" And find the time of all time, Just about. Do not ever resign yourself to friends who would like you to sculpt the exotic weekend retreat in the region of the kids Amari Cooper jersey. Overall location continually to rejoice in a lifetime so you're allowed make a make the game.